Sivut

Koronakevät saatteli projektimme loppuun



Kolmevuotinen projektimme From ME to WE päättyi kevätlukukauteen 2020. Ehdimme valmistella jo kovasti kokoontumista Mannheimissa Saksassa ja sopia jopa vierailun Euroopan parlamentissa Strasbourgissa, ennen kuin päätös tapaamisen peruuttamisesta oli tehtävä. Delegaatiotamme olisi  Strasbourgissa ollut vastassa neljän maan mepit, mukana Miapetra Kumpula-Natri, joka oli heti valmis emännöimään suurta, kuutta eri maata edustavaa joukkiotamme. Harmitus oli valtava, kun kaikki hienot suunnitelmamme peruuntuivat ja matka jäi tekemättä. Projektityöt saatettiin kuitenkin laadusta tinkimättä hienosti loppuun.

Koordinaattorit kokoontuivat yhden viikon ajan toukokuusssa 2020 kirjoittamaan loppuraporttia. Työtunteja kertyi lukematon määrä. Virka-ajan puitteet eivät riittäneet, kun halusimme saada tiivistettyä loppuraporttiin kaiken sen hienon, koskettavan ja vaikuttavan asian, joka kolmen vuoden aikana on meitä kohdannut, niin opiskelijoita, opettajia kuin muuta henkilökuntaa, puhumattakaan perheistä ja ympäröivästä yhteiskunnastamme: kaupungeistamme, yrityksistämme ja maakunnistamme. 

Projektin koordinaattorina haluan esittää lämpimät kiitokseni kaikille, jotka ovat edesauttaneet projektimme onnistumista ja ollet mukana vaikuttamassa tavalla tai toisella unohtumattomia elämyksiä tarjonneiden projektivuosien aikana. 

Tiina Stara
Projektikoordinaattori
Pietarsaaren lukio


Koordinaattorit loppuraportin kimpussa: Jelena Huzanic (Kroatia), Lars Gulden (Saksa), Maria-Rosaria Gismondi (Italia). Peter Martinez (Espanja), Tiina Stara (Suomi) ja Urzsula Kulig (Puola)



Työ on tehty - on aika juhlia!


Ei kommentteja: