Sivut

E+ Nowy Saczissa, tiistai 22.10.

Tiistai 22.10.

Hellurei Puolasta!

Aamu alkoi tänään Erasmus+ -oppilaiden kesken tunnin mittaisella paneelikeskustelulla aiheesta The perfect teacher. Keskustelu oli todella kiinnostava, vaikka suurin osa porukasta olikin vielä puoliunessa.

Seuraavaksi saimmekin pienryhmissä heittäytyä opettajiksi ja esittää roolileikin tavoin, miten meidän silmissä "täydellinen opettaja" selviää hankalistakin tilanteista. 

Seuraava aktiviteetti oli slow-motion videoiden harjotteleminen ja tekeminen ryhmissä. Tähän aikaa meillä oli kolmisen tuntia ja saimmekin aikaan mitä mahtavimpia videoita. Ryhmätyöskentely onnistui hyvin.

Suuntasimme seuraavaksi keskustaan Escape Roomiin, jossa meidän piti selvittää keino päästä ulos lukitusta huoneesta. Aikaa tähän oli tunti. Vaikka emme selvittäneet keinoa päästä ulos, niin hauskaa oli. Aktiviteetin jälkeen menimme ravintolaan syömään yhdessä koko porukan kanssa ja sieltä suuntasimmekin kotiin.


-Noora

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hienoa ja mahtavaa viikkoa teille kaikille

Tiina S. kirjoitti...

Hei!

Olettepa tehneet hienoja videoita! Näytetään niitä koko koululle, kun palaatte! Mukavaa projektiviikon jatkoa koko porukalle!

Terveisin
Tiina