Sivut

Self-awareness


Torstai päivä lähti käyntiin koulun auditoriossa, jossa Ville piti kaksi luentoa stressistä ja siitämiten stressiä voi hallita.Teimme erilaisia harjoituksia ja leikkejä ja palkintona Ville oli ostanut karkkia ja hedelmiä, jota hän heitteli meille.

Luentojen jälkeen oli aika mennä syömään.


Seuraavana ohjelmassa oli ulkoilua pulkkamäen merkeissä. Lähdimme yhdessä pulkkien kanssa kävelemään kohti Lockanbergiä noin yhden aikaan. Opettajat saapuivat myös, mutta hieman myöhemmin. Kaikilla oli todella hauskaa ja vieraat nauttivat, kun saivat leikkiä lumessa. Noin puoli kolmen aikaan oli kuitenkin jatkettava matkaa ja seuraavana oli luvassa vapaa-aikaa ennen illan ohjelmaa.

Koululle palasimme takaisin noin kuuden aikaan, koska ohjelmassa oli finnish evening ja juhlaan olivat myös tervetulleita vanhemmat ja oppilaat. Ensimmäisenä kuoro toivotti meidät tervetulleeksi esittämällä Finlandian. Ohjelmassa oli kaikenlaisia aktiviteettejä kuten porojuoksu, musavisa, suomi-kahoot, musiikki esityksiä ja paljon muuta. Ohjelman kruunasi joulupukki joka saapui antamaan lahjat vieraille ja opettajille. Joulupukin kanssa otettiin kuvia ja samalla Tiina jakoi meille kaikille todistukset siitä, että olemme olleet mukana tässä projektissa. Lars piti koskettavan puheen jossa kertoi oppilaidensa mietteitä viikosta ja kiitti meitä järjestäjiä mahtavasta viikosta. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä pääsimme syömään suomalaisia herkkuja joita oppilaat ja vanhemmat olivat meille tehneet. Ruoka maistui ja kaikilla oli mahat täynnä.Ilta oli kaikinpuolin hauska ja halusimme vielä jatkaa yhdessäoloa, koska tiesimme että se on viimeinen ilta kun kaikki ovat vielä kasassa. Löysimme onneksi paikan jonne mennä ja lähdimme Marialle jatkamaan iltaa. Siellä pelasimme erilaisia pelejä ja leikimme leikkejä kunnes oli nukkumaan menon aika.


Emilia Kujala

Ei kommentteja: