Sivut

Hola!

Toinen päivä Barcelonan auringon alla on nyt kulunut! Päivä on ollut täynnä ohjelmaa ja hauskanpitoa.

Aloitimme aamun yhdessä Sagrada Familian ulkopuolella, jossa kokoonnuimme kertaamaan päivän ohjelman. Tarkoituksena oli vierailla ja tutustua Sagrada Familiaan ja sen kauneuteen. Ja sitä se todellakin oli, kaunis!


     


Aluksi espanjalaiset menivät Sagrada Familian sisälle tututustumiskierrokselle, jonka aikana me vieras-oppilaat saimme tehtäväksemme tutustua alueen turisteihin ja siihen, miksi he olivat tulleet katsomaan Sagrada Familiaa.

Tämän jälkeen alkoi meidän oma tutustumiskierroksemme. Kirkon on suunnitellut mies nimeltään Antoni Gaudi. Sagrada Familia sisältää paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, ja kirkon sisällä on todella värikästä.

  Sagrada Familian jälkeen vain kävelimme ja ihailimme yhdessä ympäri kaupunkia. Lounaalla kello yhden aikaan päätimme koko porukka käydä McDonaldsissa.

Lounastauon jälkeen jatkoimme kohti metroasemaa. Päämääränämme oli Parc Güell. Se myös on Antoni Gaudin suunnittelema puisto Barcelonassa. Puisto sijaitsee korkealla kukkulalla, jonka päältä näimme suuren osan kaupungista.


    

Parc Güell-vierailun jälkeen alkoi vapaa-aika. Osa oppilaista suuntasi keskustaan rentoutumaan pitkän kiipeämisenjälkeen, ja osa suuntasi kohti Bunkers Del Carmenia. 

Bunkers Del Carmel oli upea paikka, jonne oli kokoontunut ihmisiä nauttimaan auringon hitaasta laskemisesta. Sekinsijaitsee korkealla kukkulalla, ja sieltä käsin maisemat olivat vielä upeammat kuin Parc Güell:n huipulta. BunkersDel  Carmelista pääsimme näkemään koko Barcelonan yhdellä 
vilkaisulla .
- Julia

Ei kommentteja: