Sivut

Terveisiä Italiasta ja lämmin kiitos!

Italian-delegaatio eli opiskelijamme Veera, Ada-Maija ja Emilia sekä opettajat Anna-Maija ja Tiina kertoivat tiistain ryhmänohjaustuokiossa matkastaan Italiaan. Yleisö sai nähdä lukuisia valokuvia projektiviikon ajalta sekä kuulla iloisen tyttötrion tarkkanäköisistä havainnoista ja seikkailuista Grottaferratassa, Frascatissa, Roomassa ja Vatikaanissa.

Veera, Emilia ja Ada-Maija muistelemassa unohtumatonta viikkoaan
Matka oli opiskelijoidemme meielestä hauska, kiinnostava, elämyksellinen - sanalla sanoen unohtumaton! Viikon tunnelmia kuvaa hyvin Grottaferratan yhteistyökoulun valokuvausryhmän koostama video projektiviikkomme ajalta:Kaikki Pietarsaaren lukion opiskelijat vastasivat pari kuukautta sitten Internet-turvallisuutta koskevaan kyselyyn, joka oli yksi Italian.kokoontumisen ennakkotehtävistä. Veera. Ada-Maija ja Emilia esittelivät myös sen tuloksia näyttämällä saman diashow´n, joka esitettiin projektikokoontumisessa kansainväliselle yleisölle. Tulokset ja esitys löytyvät tätä linkkiä klikkaamalla:
https://prezi.com/view/X08yJF9Wnl0EVjDdywJX/

Mukana olleet opettajat Anna-Maija Lyyra ja Tiina Stara eivät olisi voineet olla koko reissuviikon aikana ylpeämpiä edustavista opiskelijoistaan. Veera, Ada-Maija ja Emilia säilyttivät koko ajan positiivisen, hymyilevän asenteensa, lisäsivät Suomi-tietoutta ja nousivat Italiassa eittämättä muiden maiden opiskleijoiden suosikeiksi - ainakin aplodeista päätellen ;)
Kiitos kivasta ja luotettavasta matkaseurasta!

Matkalla oltiin iloisin mielin! 

Erasmus+ projektimme From ME to WE:n  ensimmäinen vuosi alkaa olla lopuillaan. Töitä on tehty paljon. Aktiviteetit ovat olleet mielekkäitä ja yhteistyö sujuvaa,  ja nyt voimme hyvillä mielin siirtyä hiljalleen kesälaitumille ja odottelemaan seuraavaa projektivuotta, jolloin koulustamme matkataan Espanjan Barcelonaan, Kroatian Zagrebiin ja - jälleen kerran - Italian Grottaferrataan.

Lämmin kiitos kaikille projektityöhön osallistuneille: upeille opiskelijoillemme, jotka ovat hienosti edustaneet kouluamme ja maatamme, kaikille lukion opiskelijoille, jotka ovat tukeneet ja auttaneet ennakkotehtävien tekemisessä, aina työteliäille opettajakollegoille, koulusihteerille ja rehtorille sekä kansainvälisiä vieraita esimerkillisesti kestinneille perheille, joita ilman tätä projektia olisi aivan mahdoton toteuttaa.Kiitos yhteistyöstä ja hyvää kesää!Tiina Stara

From ME to We -projektikoordinaattori


Ei kommentteja: