Sivut

Villa Adrianan altaissa muutakin kuin vain vettä?

Keskiviikko lähti käyntiin noin tunnin pituisella (ja äärettömän meluisalla!!) bussimatkalla. Tästäkin hiljaisuutta arvostavina suomalaisina selvittiin. Perille päästyämme saimme ihastella kaunista Villa Adrianaa oppaan ohjastuksella. Villa Adriana oli siis keisari Hadrianuksen rakennuttama puistomainen huvila-alue, jossa hän myös aikoinaan eleskeli.                                                     Raunioita Villa Adrianasta.


Kuten kuvasta näkyykin, alkupäivä oli sateinen mutta sää onneksi muuttui aurinkoisemmaksi keskipäivään mennessä! Meidän onneksemme loppuviikko oli hellettä ja mahtavaa säätä :). 

Koristealtaiden asukkaat jatkoivat elämän ylläpitämistä Villa Adrianassa (epämääräinen möykky vasemmanpuolisessa kuvassa on kilpikonna, näin selvennykseksi). Kuljettuamme aikamme Villa Adrianassa lähdimme lähikaupunkiin, Tivoliin, syömään. Porukkamme oli niin suuri, että meille oli tietysti tehty jo etukäteen pöytävaraus. Porukan suuruus kuului tietenkin muutaman (sadan) desibelin nousuna. Alkupalaksi tuli pasta tomattikastikkeen kera, joka maistui kaikille erittäin hyvin, tästä kuitenkin valitettavasti alkoi alamäki. Pastan jälkeen tarjoiltiin kolmea eri lihaa sekä ranskalaiset, enemmistön mielestä kaksi kolmesta lihapalasta oli täysin mauttomia. Itse yhdyn tähän väitteeseen. Jälkiruoaksi tuli vanukas kastikkeen kanssa ja laktoosi-intolerantikoille tarjoiltiin tuoreet mandariinit. 


Tässä vielä lisää kuvia Hadrianuksen paratiisista!


                                                       

Entisajan kylpyallas.

Keskiviikkoiltana suurin osa vietti iltaa Tommason luona ja jotkut taas käyttivät sen koti-iltana. Keskiviikko oli kuitenkin ainut ilta, jolloin meille ei oltu suunniteltu ohjelmaa, siksi se meni kaikin puolin rauhallisissa merkeissä, missä sitä sitten viettikään.

- Emilia 
Ei kommentteja: