Sivut

Viimeinen ateria

Lauantaina oli suhteellisen aikainen herätys, koska meidän taksi lähti Frascatista jo kello 7:50. Yhteisen mahtavan viikon jälkeen koitti jälleen hyvästit. Päätimme kuitenkin syödä yhdessä aamupalaa isäntäoppilaidemme kanssa.
Kello löi 7:50 ja taksi saapui parkkipaikalle ja siitä sitten alkoikin hyvästit ja halaukset. Tunnelma oli hyvin haikea, mutta olimme kaikki varmoja siitä, että tapaamme vielä. Itseasiassa seuraava tapaaminen yhden italialaisen kanssa on jo tulevana kesänä! Monien halauksien ja hyvästelyiden jälkeen saimme itsemme lopulta raahattua taksiin. Taksin ikkunasta vilkutettiin kovasti vielä viimeiseen sekuntiin asti.

Lentokentälle saavuttaessa saimme odotella hetken matkatavaroiden luovutuksessa, mutta loppujen lopuksi meille jäi hyvin aikaa syödä ja hankkia viime hetken tuliaiset.


                                                       
                           Eväsretki lentokentällä.


Olimme takaisin pohjoisemmassa Euroopassa ja nautimme sanoinkuvailemattoman paljon hiljaisuudesta ja järjestyksestä, mitä kotimaassamme on. Pännäisiin saavuimme noin kymmenen aikoihin illalla ja siellä meitä odotti jo läheiset.

Voin varmasti koko Team Finland - ryhmän puolesta sanoa, että takana on yksi elämäni unohtumattomin ja mahtavin viikko, kiitos kaikille!
-Emilia

Ei kommentteja: