Sivut

Täältä tullaan, Italia!

Kolmen iloisen opiskelijan ja kahden opettajan tehoryhmä valmistautuu matkaamaan Rooman kupeeseen Grottaferrataan. Tiedepainotteinen lukio Bruno Touschek Lycee isännöin kuuden maan kokoontumista, ja tällä kertaa pehmeistä arvoista keskiöön nostetaan ryhmäytyminen. kriittisen ajattelun tukeminen, kauneuden arvostaminen ja medialukutaito.

Veera, Emilia, Ada-Maija ja sujuva yhteistyö!
Ennakkotehtävät koskivat tällä kertaa nettiturvallisuutta: Kaikkien projektimaiden koulujen opiskelijoilta kysyttiin heidän mielipiteitään ja kokemuksiaan turvallisesta Internetin käytöstä. Myös koulujen yleiset nettiturvallisuuteen liittyvät käytäneet tulevat kokoontumisessa tarkasteluun ja vertailuun. Opiskelijamme Ada-Maija, Emilia ja Veera valmistivat tällä viikolla upean esityksen, joka tiivistää meidän koulumme tulokset.Projektiimme kuuluu myös hyväntekeväisyystempauksen järjestäminen. Grottaferratassa jaamme ideoita ja käytäntöjä, joista jotkin toteutetaan myös meidän koulussamme ensi syksynä.

Tällä viikolla Italiassa on ollut lämpöä saman verran kuin Suomessa hyvänä kesäpäivänä. Ensi viikolla voi vähän sataa tihuuttaa, mutta se tuskin matkalaisia haittaa - asteita kun ennustetaan olevan yli 20 ;)

Tervetuloa lukemaan Italian-kuulumisia blogiimme! Erasmus+ -kuulumiset löytää myös Instagramista ja Twitteristä hashtagilla #eplusme2we

Tiina Stara
projektikoordinaattori

1 kommentti:

Anna-Maija Lyyra kirjoitti...

Hienoa tytöt!